💜Ametyst = Lindring💜

💜 Ametyst er en stein som er spesielt god for smerte lindring. 💜

💜 Det fungerer på en slik måte at det åpner blokkeringer og tillater energien enkelt strømme gjennom kroppens energikanaler (nadis). For lindring av hodepine og angst, kan du plassere en ametyst på kronchakrat (toppen av hodet) og la den sitte der en stund mens du mediterer eller sitter i stillhet. Hvis du har flere amethysts, kan du også plassere en over ditt tredje øye (mellom øyenbrynene) og to på begge sider av halschakrat (på halsen).
💜 Du kan legge Ametysten på forskjellige områder på kroppen der du føler du har spenninger.

💜 Ametyst gjør deg besluttsom og styrker energioen din, og bringer deg i kontakt med glede og inspirasjon. Krystallen setter deg i en sakral tilstand under meditasjon. Det er som om du kommer inn i et magisk rom hvor du får mulighet til å bevege deg mellom flere virkeligheter og dimensjoner. Den har samme fargefrekvens som skumringen-den magiske timen- da folk i tidligere tider satte seg ned og fortalte hverandre historier. 

💜 Tilstander som kan forbedres og lindres med Ametyst er:

Hodepine: kan komme av stress og for sterk selvkritikk.

Søvnløshet: kan komme av for mye press.

Anspenthet: kan komme av liten evne til å roe ned.

💜 Ametyst styrker flyten og livskraften, virker rensende og avstressende, styrker ro og tillit, demper uro, og virker beskyttende.

💜 Enda et godt tips er lavendel! I form av Eterisk olje, kan du forsiktig massere både hals og tinninger for å slippe spenning forårsaket av hodepine eller angst.

💜 Farger er viktig.

Vi blir født i en verden av farger, vi vokser opp omgitt av farger i omgivelsene og i hjemmet vårt.vi bruker farger i klær, spiser fargerik mat og gjør valg hvor farger er tilstede hver eneste dag.En fargeløs opplevelse er skjelden, hvis en slik overhode forekommer.

Farger dominerer sansene våre. Vi lærer i ung alder å tolke omgivelsene like mye ved hjelp av farger som ved former eller lyder. Vår reaksjon på farger er så fundamentale at når barn blir bedt om å sotere fargete former, begynner de automatisk å dele dem inn etter farge og ikke form.

Gjennom hele livet fortsetter vi å bruke farger som en hjelp til å tolke det vi ser. Grått hår betyr et middelaldrende menneske, et grått landskap forteller om en by, et rødt trafikklys får oss til å stoppe. Fargekoder hjelper oss i det praktiske liv, et eksempel er elektriske ledninger.

💜 Fargene vi ser omkring oss, kan på en merkbar måte virke inn på sinnstilstanden våe og følelsene – fargen i et rødt rom gir helt andre følelser enn de som oppstår i et blåmalt rom.

For de fleste av oss begynner og slutter bevistheten om farge med klærne våre ( og for noen med sminken )

Hvorfor ikke gi deg selv en daglig gave med å kryddre hverdagen din med farger. Omgi deg med di fargene du føler mest for, dress deg opp for din sinsstemning, pynt deg med krystaller og stener som er godt for din mentale helse.

💜 Fiolett 💜

Nøkkelordet for å bruke fiolett er verdighet.

Mentalt: fiolett virker på ditt selvbilde, din verdighet og din selvrespekt. Bruk den hvis du har en tedens til å nedvurdere deg selv og alltid synes at andre kan gjøre bedre enn deg.

Er Fiolett din favoritt farge er du som en blanding av rødt og blått, andvender du din åndelighet på en velfundert måte. Du er estetisk, artistisk og har sans for seremonier. Du er ikke alltid like sikker på at dine visjoner blir realiteter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag nettstedet ditt med WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close