Del 2: Age is just a number

Her kommer en oppfølging fra sist blogg.

Denne gangen ønsker jeg å snakke om en venninne av meg som har Intestinal hyperpermeabilitet eller «lekk tarm». Jeg var litt usikker på hva jeg skulle anbefale henne og ba henne starte med Soul som er med på å bygge opp immunforsvaret. Soul er også super for betennelsesreaksjon slik som en lekk tarm er. Det å tilføre næringsstoffene som er nødvendige for å hjelpe tarmen med å reparere seg selv er også avgjørende, derfor tenkte jeg Soul.


KRAFTEN AV ANTIOKSIDANTER, SOUL

Hver pakke inneholder en tett antioxidantprofil som er mer konsentrert enn noen frukt eller grønnsaker som finnes. Dette gir kroppen din ekstra ammunisjon til å kjempe mot all slags miljø oksidasjon, slik at du ikke ruster som en gammel sykkel

FETTSYRER

Trodde du at du KUN fikk i deg de viktige fettsyrene gjennom piller eller fisk? SOUL inneholde ikke bare disse viktige fettsyrene, men leverer dem også i en svært biotilgjengelig form, slik at kroppen tar dem raskt og lett opp

BODY BOOSTER

Hva er en «body booster»? Alt som får kroppen din til å føles og fungere bedre. Mer energi, styrket immunforsvar og mindre betennelse. Soul er spekket med næringsstoffer som bidrar til dette

Etter en mnd bruk av Soul anbefalte jeg henne også å starte med Pure, som er med på å opprettholde bakteriefloraen i tarmen.

Pure

Fremmer god fordøyelse

Fremmer sunn bakterieflora

Reduserer inflammasjon i fordøyelsessystemet

Pure er en robust kombinasjon av fordelaktige bakterier, nøye utvalgt av vårt vitenskapelige panel for å fremme god fordøyelse på flere måter, som blant annet væring til de gode bakteriene. Alle bakteriene er tatt ut fra naturens beste kilde, nemlig planter.

Etter ca 2 mnd begynte det å skje merkbare endringer, i dag ca 5 mnd etter er hun strålende fornøyd og glad for at hun startet meg disse produktene.

Min mann som altid bruker å få mageproblemer på reiser, starter med Pure 1-2 uker før reise og under hele reisen. Han har ikke hatt disse problemene siden han startet med Pure. Dette har resultert i at han kan nyte hele ferieturen uten problemer. Noe som er også veldig deilig ikke bare for han men også meg som er reisefølge.

Etter denne personlige erfaringen har jeg begynt å anbefale produktene til andre. Som enten har lyst å bruke produktene av helsemessige årsaker, eller bare slik som jeg, ekstra tilskudd i kosten min.

Uansett årsak, er jeg sikker på at du vil merke en positiv forskjell. Vi har også flere gode produkter som jeg ikke har snakket om denne gangen.

Følg oss på vår blogg:

Bloggen

Ønsker du mere i formasjon kontakt oss på vår email;

anitaochmarelia@gmail.com

52861283_243802343237304_6270059082816684032_n

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag nettstedet ditt med WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close