Framsnakk. Fordi du fortjener det.

Hvor viktig er din helse ?

Axel F-Andersen

Jeg er meget stolt og beæret av å kjenne denne mannen og i tillegg kunne kalle han min venn. Axel er omtenksom og en veldig faglig dyktig mann .Det er mange år siden han kom inn i mitt liv, å vårt vennskap har bare vokst med tiden og blitt mer solid. 

Axel er Dansk stadsborger som er oppvokst i Sverige og flyttet til Norge i mai 1987. Han er utdannet innen alternativ behandling, jobber både i  Norge, Sverige og England. Axel er på faste behandling-turer  i Oslo, Tr.heim, Leknes, Harstad, Bogen og Umeå.  Han jobber mye mot bedrifter  og han drar også på forespørsel til grupper ( ca 20 personer ).

Jeg ønsker at folk skal vite om denne fantastiske muligheten til å få hjelp, å ikke minst forebygge, noe jeg er veldig opptatt av. Vi er oppdratt til at vi skal prøve å «stå han av», noe som er tull og gjør bare vondt verre.  For meg er helsen viktig , den betyr alt for min livskvalitet. Jeg ønsker å bidra i mitt eget liv for at jeg skal ha det best mulig.

Vi er blitt ganske flinke til å tenke på andre, men det er også lov å tenke på seg selv. Det er ikke egoistisk. Det er faktisk slik at har man selv det bra, er det enklere å hjelpe andre til det samme. 

Hvor viktig er din helse ?

Di førstkommende helgene finner dere Axel her 1-3 februar Umeå,  8-10 februar Leknes. 15-17 Februar Tromsø kosthold og alternativ behandling inngang 1400,-Han har Garanti på sin atlaskorrigering. Det er ganske unikt.


Her kan dere lese litt fakta om atlas:

Om AtlasPROfilax

Modellen viser en atlas som er feilstilt (luksert) mot venstre side. Alt etter rotasjonsvinkelen gjør feilstillingen at hullet i skallebunnen og virvelkanalen får redusert volum.

Dermed utsettes ryggmarg, forskjellige hjernenerver og andre nervebaner for et konstant trykk. Samtidig blir på grunn av den feilstilte atlas vertebralarteriene, halspulsåren og andre blod- og lymfekar innsnevret.

Dette fører til at ryggmargen, forskjellige hjernenerver og andre nervebaner utsettes for konstant trykk. Samtidig gjør den feilstilte atlas at vertebralarteriene, halspulsåren og flere andre kar og lymfebaner innsnevres.

En feilstilt atlas kan være en årsak til forstyrrelser av kroppslig og åndelig natur, til smerter, invaliditet, sykdom og degenerasjon.


Alt hviler på atlas!

Det konstante trykket mot ryggmarg, hjernenerver, forskjellige arterier og andre kar osv. kan forårsake alvorlige fysiske og psykiske forstyrrelser, plager og sykdommer. Fordi atlas ikke bare bærer hodeskallen, men virker som OPPHENG for skjelettet vårt og gir det BALANSE og STYRING, kan en luksert atlas også gi alvorlige forstyrrelser og forandringer i kroppsholdningen.

Følgene av dette er symptomatiske plager og sykdommer som f.eks. nakkesmerter, stiv nakke, vondt i ryggen, lumbago (hekseskudd), skiveprolaps, innklemte spinalnerver, skjevt bekken, smerter i hofteledd, knær og meniskus, andre sykdommer i kneet, ulik lengde på bena osv.

Skjevt bekken er et eksempel på de forstyrrelser og forandringer i holdningen som atlasfeilstilling kan føre til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag nettstedet ditt med WordPress.com
Sett i gang
%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close